Udrea lansează „Bucureştiometrul” şi pe Facebook

de:
08 apr. 2011
0 afișări
Udrea lansează „Bucureştiometrul” şi pe Facebook

Aplicaţia funcţionează în acelaşi mod ca pe blog. „Scopul final este acelaşi: în calitate de lider al PDL Bucureşti vreau să aflu, împreună cu colegii mei, care sunt priorităţile bucureştenilor”, scrie Elena Udrea pe blog.

Din cele 300 de sesizări validate până acum, câinii maidanezi reprezintă cel mai mare “of” al bucureştenilor, „jumătate dintre problemele raportate referindu-se la prezenţa animalelor agresive pe stradă”, continua presedintele PDL Bucuresti.

Elena Udrea a continuat, in postarea pe blog, disputa pe care o are cu Andrei Chiliman: “Problema câinilor comunitari este cel mai des semnalată în Sectorul 1, adică exact acolo unde domnul Chiliman se laudă că a reuşit să facă progrese, prin înfiinţarea unui adăpost. Sigur, la cum arată harta sesizărilor în Secorul 1, sunt “progrese” mari la cheltuirea inutila a banului public…

După cum am mai spus şi zilele trecute, nu susţin o soluţie radicală în privinţa câinilor maidanezi, dar nici nu se mai poate continua în acest mod, cu un primar general complet dezinteresat de a găsi soluţii şi primari de sector care se spală pe mâini sau încearcă să puncteze electoral pe o temă căreia nu i-au acordat deloc atenţie timp de trei ani”, a adăugat Elena Udrea.

Democrat-liberala a reiterat ca aplicatia pe care a lansat-o nu aduce de la sine rezolvarea problemelor semnalate: „La fel cum precizam şi la lansarea Bucureştiometrului, nu promit rezolvări, pentru că ştiu că oamenii sunt sătui de promisiuni goale. Dar asta nu înseamnă că, acolo unde se va putea, nu vom acţiona punctual, la nivelul organizatiei PDL Bucuresti sau, acolo unde e posibil, chiar de la nivelul ministerului pe care il conduc sau al Executivului, pentru a rezolva unele lucruri”, concluzionează Elena Udrea.

Cookies