ARHIVA B365

Udrea: În PDL să iniţiem o construcţie politică de centru dreapta cu un candidat la Preşedinţie

„Mă gândesc ca în interiorul PDL să luăm decizia de a iniţia o construcţie politică de centru dreapta care să aibă un singur candidat la Preşedinţie”, a afirmat Udrea, înainte de Colegiul Director al PDL, care se întruneşte sâmbătă la Baia Mare.

Ea a susţinut că din construcţia respectivă ar putea face parte Forţa Civică, Mişcarea Populară şi, eventual, PNL, „după ce nu va mai fi în alianţă”.

Potrivit acesteia, viitorul candidat la prezidenţiale trebuie să fie „un om popular care să adune voturi”.

Pe de altă parte, Udrea a reiterat declaraţiile de vineri, referitoare la premierul Victor Ponta, spunând că, „de câteva zile, de când este în România, este foarte nervos”. Ea a mai spus că Ponta a fost deranjat „foarte tare” de ceea ce s-a întâmplat în perioada în care el a lipsit din ţară, susţinând că „se comportă ca un năbădăios politician”.

Întrebată de corespondentul MEDIAFAX dacă îşi doreşte să candideze la Preşedinţie, Udrea a evitat să dea un răspuns tranşat, spunând că „important e ce poţi, nu ce-ţi doreşti”.

„E devreme să vorbim acum cine va fi candidatul PDL. Eu sper să fie un candidat al întregii drepte şi, de asemenea, trebuie să fie candidatul ce are un proiect pentru România şi e în stare să convingă electoratul să-l urmeze, mai departe vom vedea”, a spus Elena Udrea.

Ea a precizat că în ceea ce priveşte candidatul la Preşedinţie, „nu vorbim de lucruri simple”.

Sursa: Mediafax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button