Udrea: În Capitală vor fi construite cinci săli de sport şi o bază sportivă

de:
31 aug. 2011
0 Afișari
Udrea: În Capitală vor fi construite cinci săli de sport şi o bază sportivă

Udrea a declarat miercuri că sălile de sport ce vor fi construite vor fi situate câte două în sectoarele 2 şi 6 şi una în sectorul 3. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a mai menţionat că sălile de sport din Bucureşti sunt necesare. Aceasta a motivat că a demarat contractarea celor cinci săli de sport în Sectoarele 2, 6 şi 3 pentru că ceilalţi primari nu s-au grăbit, dar a mai precizat că vor mai fi contractate de proiecte similare şi în Sectoarele 4 şi 5.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a mai spus şi că are în vedere construirea a două bazine de înot didactice, tot pentru elevi. Cele două unităţi sportive, pentru care se desfăşoară licitaţiile în prezent, vor fi construite în Sectorul 2 şi în Sectorul 6.

”Construim deja un bazin de tip polo şi unul olimpic, unul la Dinamo, unul la Steaua, în primul rând pentru cei care fac sport de performanţă, dar ele vor putea fi folosite şi de tinerii care doresc să înoate acolo, să aibă activităţi de recreere. Vom construi şi o sală polivalentă în Bucureşti, pentru evenimente sportive, culturale, pentru tot felul de manifestări competiţionale, la nivelul la care se organizează competiţiile internaţionale”, a declarat Udrea.

Ministrul de resort a menţionat că va avea întâlniri şi cu reprezentanţii studenţilor, pentru a stabili locaţia preferată, care să-i avantajeze. Această untiate „poate fi în Regie”, potrivit afirmaţiilor Elenei Udrea.

Declaraţiile ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului au fost făcute cu ocazia semnării documentelor pentru finanţarea din fonduri europene pentru reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional ”Iulia Haşdeu” şi a liceului C.A. Rosetti.

Cookies