ARHIVA B365

Udrea îl reclamă pe Tăriceanu la Parchet din cauza bileţelului roz

„Tăriceanu ar trebui să-şi dea de urgenţă demisia din fruntea Senatului. El este ultimul om care ar putea vorbi despre onoare sau justiţie, în condiţiile în care acum nu este decât o marionetă în mâinile lui Dan Voiculescu şi a tuturor celor care au probleme cu legea şi vor să scape nepedepsiţi, după ce au prăduit România. Sunt convinsă că DNA-ul de acum va putea face mult mai multă lumină în acest caz decât Parchetul General de atunci, pe care majoritatea PNL – PSD îl controla”, a declarat președintele PMP, Elena Udrea.

Decizia a fost luata in contextul in care fostul premier, in prezent presedinte al Senatului, a decis ca Parlamentul va adopta, miercuri, o declaratie politica in care o sa i se ceara demisia presedintelui Traian Basescu din cauza scandalului in care este implicat fratele sau.

„Daca tot are pareri despre onoare si trafic de influenta, Partidul Miscarea Populara va depune azi, marti 24 iunie, un denunt penal cu privire la traficul de influenta incercat asupra presedintelui Traian Bpsescu in anul de gratie 2007 cand ii cerea sa intervina la Parchet cu privire la mersul dosarului Petromidia in care era implicat Dinu Patriciu. Fapta ex-premierului amnezic nu este prescrisa conform prevederilor noului Cod Penal”, se arata in comunicatul remis ziare.com de presedintele PMP Cluj.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button