ARHIVA B365

Udrea și-a lansat candidatura într-o uzină dezafectată,în salopetă de muncitor și cu o cască pe cap

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Elena Udrea și-a llansat candidatura la prezidențiale în uzina dezafectată Republica, îmbrăcată într-o salopetă de muncitor și cu o cască galbenă pe cap. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Ce a declarat Elena Udrea

– „Trebuie să tragem un semnal de alarmă că trebuie să ne preocupăm cu toții de crearea de locuri de muncă bine plătite pentru cei care termină școli și au nevoie să pășească în viață cu siguranță, dar și pentru cei care au plecat din țară. Ne-am transforat din producători în țara noastră în culegătări în țările altora. Pentru ei trebuie să facem locuri de muncă pentru a-i aduce din nou în țară”

– „Sunt cel mai bun candidat la prezidențiale din cei înscriși în competiție”

– „Îmi voi dedica tot timpul și toată energia mea – și, din fericire, am mult timp la dispoziție – proiectului România frumoasă”

– „Nu pot lucra cu premierul Victor Ponta. Nu am cum să lucrez cu un premier incompetent, incapabil să își facă o echipă profesionistă”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Elena Udrea este candidatul Partidului Mișcarea populară și este susținută la prezidențile de actualul șef al statului, traian Băsescu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button