ARHIVA B365

Udrea despre Sorin Oprescu: Un ipocrit care taie panglici VIDEO

Udrea îl acuză pe actualul edil-şef al Capitalei că taie panglicile proiectelor demarate de Traian Băsescu şi Adriean Videanu în mandatele lor. Asta după ce Oprescu, pe când era la PSD, se număra printre contestatarii respectivelor proiecte. „Pentru susţinerea domnului Oprescu se bate PSD. În niciun caz, cât organizaţia Bucureşti e condusă de Elena Udrea, PDL nu-l va susţine pe Sorin Oprescu. […]Taie panglici la toate proiectele demarate de Traian Băsescu şi Adriean Videanu, proiecte pe care le-a dezaprobat în trecut. A fost celebra campanie “DA pentru Bucureşti” prin care Traian Băsescu a încercat să aducă bucureştenii alături de el pentru a putea demara proiectul Pasajului Basarab. Erau acele imagini cu un preot adus de PSD care îl afurisea pe Băsescu pe la primărie pentru a nu se face acest pasaj. Oprescu era atunci unul din principalii contestatari, iar “mâine” va taia panglica Pasajului Basarab. Este o mare ipocrizie şi în general ipocrizia îl caracterizează pe Sorin Oprescu”, a spus Udrea, la videochatul REALITATEA.NET, realizat în colaborare cu B365.ro.

În acelaşi context, şefa PDL Bucureşti a mai spus că, în mandatul de primar general al lui Oprescu, lucrările la stadionul Naţional şi-au mărit costurile de trei ori.

Guvernul co-finanţează(n.r.- lucrările) şi a dat anul trecut în decembrie 36 de milioane de euro pentru că trebuie să-l terminăm. Ne-am angajat că se va juca finala Europa League anul viitor, iar stadionul se află în situaţia de a nu putea fi finanţat, pentru că bugetul Capitalei, care va fi aprobat în curând are multe lipsuri. E un buget care aproape nu poate acoperi datoriile RADET şi subvenţionarea pentru RATB”, a declarat şefa PDL Bucureşti.

Tirul de acuzaţii al Elenei Udrea împotriva primarului general Sorin Oprescu nu s-a oprit aici:”Sunt o mulţime de investiţii pentru care nu există finanţare. Oprescu, un manager care îşi dovedeşte limitele în momentul acesta, propune noi şi noi SF-uri deşi nu are bani să le termine pe cele începute. De aceea finantarea de catre primărie a stadionului Lia Manoliu va fi dificilă”, a concluzionat Elena Udrea.

Declaraţiile vin în contextul în care primarul general Sorin Oprescu, a anunţat în luna ianuarie că lucrările la Stadionul Lia Manoliu sunt în grafic şi că se pun la punct ultimele detalii privind asigurarea managementului stadionului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button