ARHIVA B365

Udrea despre proteste: Opoziţia incită la violenţă

”Protestele nu trebuie să fie confiscate de o grupare politică. Opoziţia nu are dreptul să politizeze aceste mitinguri. Protestele sunt la adresa polticienilor, în general, în special impotriva celor care au condus România în ultimii 20 ani. Și liderii din Opoziţie au fost la guvernare”, a declarat Elena Udrea.

Șefa PDL Bucureşti a precizat, vineri, că Opoziţia autohtonă instigă la violenţă. ”Incitarea Opoziţiei la violenţă nu poate să aducă nimic bun. Opoziţia să nu pună paie pe foc. În alte ţări, unde situaţia e mult mai grea, Opoziţia a avut un dialog constructiv”, a spus Udrea.

”Ca orice guvernare, probabil putea să facă anumite lucruri mai bine. Nu există în acest moment o alternativă politică credibilă. Nemulţumirile faţă de întreaga clasă politică arată ca soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta, ci una care sa rezulte dintr-un dialog constructiv”, a completat democrat-liberala.

Udrea motivează actuala situaţie prin comunicarea insuficientă cu populaţia. „Poate n-am vorbit suficient cu oamenii, dar cu siguranţă n-a fost din aroganţă. A fost o perioadă extrem de grea, uneori poate n-am avut nici timp să vorbesc cu familia. E un motiv pentru care, de multe ori, nu am fost suficient de prezenţi pentru a dialoga cu oamenii. Poate azi ar fi inţeles altfel situaţia”, a mai spus aceasta.

Actualul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a mai precizat că, în actualul context economic, ”soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta. Nu există alternative politice mai bune”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button