Oprescu: Elena Udrea îşi tratează adversarii politici de parcă ar fi din plastilină

de:
16 apr. 2011
0 afișări
Oprescu: Elena Udrea îşi tratează adversarii politici de parcă ar fi din plastilină

„Dânsa are senzaţia că conduce şi atunci are o maşinuţă din asta, aşa. Eu sunt convins că îi face cineva din plastilină şi figura lui Chiliman, şi pe a mea şi dimineaţa când se scoală apasă pe toţi, poc, poc, ca să aibă o satisfacţie din asta”, a spus primarul general Sorin Oprescu despre Elena Udrea, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

La rândul său, Elena Udrea îl atacă pe Oprescu precizând că primarul general a fost interesat doar de spectacole şi lucruri minore şi mai puţin de investiţii. „Primarul Capitalei Sorin Oprescu s-a ocupat de lucruri minore, de intrarea în Cartea Recordurilor, de cheltuieli pentru raţe sălbatice şi ceasuri de aur de mii de euro în loc să distribuie banii pe adevăratele priorităţi ale Primăriei Bucureştiului. Grav este că el cheltuie banii pe tot felul de nimicuri în loc să termine proiectele începute. Nu a fost interesat să prioritizeze proiectele de investiţii. Face spectacole de stradă ca să ia ochii”, a declarat Elena Udrea pentru Gandul.

În „ring” a intrat şi primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. „Doamna Udrea nu este un om puternic, ea este un om şmecher, ea este un şmecher şi ce face.. nu încearcă decât să îi fraierească, să-i şmecherească pe bucureşteni cu un aşa zis referendum. Realitatea e că doamna Udrea nu e puternică, daca era puternică nu fugea de votul bucureştenilor ca dracu de tămâie”, a spus Andrei Chiliman.

Şefa organizaţiei PDL Bucureşti are patru propuneri pentru înlocuirea lui Sorin Oprescu la conducerea Primăriei Generale, respectiv Silviu Prigoană, Liviu Negoiţă, Sulfina Barbu şi Cristian Preda.

Cookies