ȘTIRI

Udrea, despre jurnalistul Oreste Teodorescu: „Mi-a adus un dosar cu o solicitare financiară”

„Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre ce se întâmpla în trustul Intact. Nişte bani care ajungeau la nişte jurnalişti. Apoi dânsul mi-a adus şi un alt dosar cu solicitarea financiară”, a spus Udrea, citată de gandul.info.

„Solicitarea financiară” ar fi fost, potrivit acesteia, cea înscrisă pe bileţelul galben care însoţea un al doilea dosar în care era implicat numele unei senatoare: 10.000 de euro. „Eu aşa l-am primit cu tot cu bileţelul galben. Am patru martori la mine la birou care pot spune cum au decurs discuţiile cu domnul Oreste”, a spus Udrea, argumentând că refuzul său ar fi determinat reacţiile publice ale jurnalistului, critice la adresa sa, notează gandul.info.

Întrebată ce a făcut cu documentele, Udrea a răspuns că i le-a înmânat lui Traian Băsescu. „I le-am dat preşedintelui care, din câte ştiu, le-a dat la DNA”.

Într-o intervenţie la RTV, Oreste Teodorescu a replicat că scrisul de pe bileţelul prezentat de Elena Udrea nu îi aparţine şi că o va acţiona în judecată, adăugând că documentele din dosar conţineau informaţii publice.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button