ARHIVA B365

Udrea,despre documentul din dosarul Bica:E normal să fie dat unui fost colaborator al Serviciilor?

Udrea spune nu a intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP și nu are nicio legătură cu presupusa intervenţia la ANRP făcută pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru Gheorghe Stelian, notează b1.ro.

„Citesc pe blogul lui Robert Turcescu un document oficial DNA! În primul rand pun întrebarea dacă este normal ca un astfel de document să fie dat pentru a apărea ” pe surse”, unui fost colaborator (sau actual) al Serviciilor? Încă nu știm al căror Servicii. Pentru că imi este amintit numele într-o inșiruire, fac următoarele comentarii: nu am nicio legătură cu presupusa intervenție la ANRP făcută pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru Gh. Stelian; niciodată, în nicio situație, nu am intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP, nu am vorbit cu niciun reprezentant al acestei institutii pe care, de altfel nici măcar nu-i cunoșteam. Așa cum am precizat deja, nu am știut că Alina Bica, cu care eram colegă în Guvern la acea dată, era reprezentanta Ministerului Justiției la ANRP”, a scris Udrea pe contul său de Facebook.

Ea a adăugat că a vorbit cu colegi din conducerea partidului atunci când a auzit despre posibile ilegalităţi comise de preşedinta ANRP, dar cei cărora le-a reclamat i-au spus că se înşeală.

„Dar, în legătură cu anumite informaţii care mi-au ajuns la urechi în acea perioadă, despre posibile ilegalităţi comise de Preşedinta Agenţiei, am vorbit cu colegi din conducerea partidului. Dar nu numai cu colegi!!! Toti cei cărora le-am reclamat mi-au spus că mă înşel, că nu se probează nimic…Justiţie până la capăt înseamnă şi adevar pâna la capăt! Tic tac…tic tac…”, a adăugat Udrea.

Elena Udrea a luat bani din afacerea penală a retrocedărilor ANRP, în care este reținută fosta șefă DIICOT, Alina Bica, potrivit unui document DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu. Mai multe detalii aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button