Udrea, despre Alina Gorghiu: Mi-aş dori să se impună. Îi va fi dificil în fața unuia ca Blaga

de:
18 dec. 2014
0 Afișari
Udrea, despre Alina Gorghiu: Mi-aş dori să se impună. Îi va fi dificil în fața unuia ca Blaga

”Alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de co-preşedinte al PNL reprezintă un bun semnal pentru societate şi pentru clasa politică. E o tânără ambiţioasă, care a muncit foarte mult şi a progresat vizibil în ultimii ani. Chiar dacă partidele noastre sunt pe poziţii diferite şi chiar dacă sunt de părere că PNL este încă un partid profund nereformat, îi doresc succes Alinei Gorghiu”, a precizat Elena Udrea, scrie realitatea.net.

Liderul PMP speră ca alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL „să se constituie într-un imbold pentru foarte multe doamne să intre în politică”.

“Mi-aş dori să se impună, dar îi va fi dificil în faţa unuia ca Vasile Blaga. Sper ca alegerea sa, la fel ca şi prezenţa mea în fruntea PMP, să se constituie într-un imbold pentru foarte multe doamne să intre în politică şi să îndrăznească să ţintească sus, pentru că, iată, se poate”, a mai spus Elena Udrea.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcţia de preşedinte al vechiului PNL, copreşedinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

Cookies