Udrea: Dacă ar ajuta PDL să ajungă la guvernare, aş umbla şi desculţă

de:
01 mart. 2013
1 Afișari
Udrea: Dacă ar ajuta PDL să ajungă la guvernare, aş umbla şi desculţă

„Elena Udrea a venit să convingă că nu e doar o femeie frumoasă care are poşete frumoase şi pantofi cu tocuri înalte. A venit să convingă că este un lider marcant al PDL, că este un om care poate să conducă PDL, un om care atunci când se angajează într-o asemenea competiţie electorală este conştient şi responsabil de ce spune şi ce face şi că angajamentul public făcut va fi de natură a fi pus în practică după 23 martie”, a afirmat, la prezentarea moţiunii Elenei Udrea, liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean.

Oltean a afirmat despre Elena Udrea că a inspirat încredere şi putere, că a fost un om politic care nu a fost îngenuncheat niciodată, că nu a fost asociată cu corupţia sau ticăloşia, „ci doar cu performanţa, cu poşetele şi cu pantofii”.

„Sunteţi o femeie frumoasă, doar nu o să umblaţi în tenişi”, a spus Ioan Oltean.

„Dacă aş şti că asta ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi”, a răspuns Elena Udrea, citată de Mediafax. 

Elena Udrea îşi prezintă vineri, la Bistriţa, în saloanele unui hotel de cinci stele, moţiunea „Noul PDL – o Nouă Românie”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, recent, că Elena Udrea poate avea profil de lider al PDL. Şeful statului a avut însă şi un sfat pentru fostul ministru: „să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine” şi să mai renunţe la tocuri. 

Cookies