Udrea dă şapte nume de candidaţi la Primăria Capitalei, în afară de ea

de:
23 nov. 2010
0 Afișari
Udrea dă şapte nume de candidaţi la Primăria Capitalei, în afară de ea

„În ceea ce priveşte posibila mea candidatură la Primărie, nu am luat încă o decizie. Rolul meu este de a reporni filiala şi de recâştiga încrederea bucureştenilor. Scopul meu este să conduc organizaţia astfel încât să câştigăm alegerile. Nu scrie nicăieri că preşedintele PDL Bucureşti trebuie să şi candideze la Primărie. În opinia mea,  candidatul PDL la Primăria Municipiului Bucureşti trebuie să fie cel care are cele mai mari şanse de a câştiga. De preferat, membru al PDL Bucureşti”, susţine Udrea pe blog.

„De altfel, eu cred că acest partid are cel puţin 7 alte nume, în afară de mine, care ar putea fi candidaţii noştri la Primărie. Mă refer aici la: Liviu Negoiţă, Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Silviu Prigoană, Teodor Baconschi, Anca Boagiu sau Cristian Preda. Toţi, din punctul meu de vedere, sunt candidaţi cu şanse şi ar fi primari mult mai buni decât Sorin Oprescu”, a adăugat preşedintele PDL Bucureşti.

Elena Udrea propune o competiţie internă între toţi cei care doresc să candideze la Primăria Capitalei, evaluarea finală prin care se decide candidatul la Primărie urmând să fie făcută cu minimum 3 luni înainte de alegerile din 2012.

Cookies