Udrea: Cine crede că nu voi avea timp până la arest să spun tot ce știu, se înșală!

de:
04 feb. 2015
0 Afișari
Udrea: Cine crede că nu voi avea timp până la arest să spun tot ce știu, se înșală!

„În mod cert voi avea o expunere în fața Parlamentului care este format din oameni cu bune și cu rele, care au votul poporului, puterea trebuie să exercite transparent. eu voi avea o expunere în fața acestui for în care voi spune tot ce se întâmplă în România în acest moment. Voi trimite la toate ambasadele declarația. Tot mai am timp să spun toate lucrurile pe care le știu, până se va întâmpla arestul preventiv, dacă se va întâmpla”, a spus Udrea, potrivit b1.ro.

 „Cine crede că nu voi avea timp până la arest să spun tot ce știu, se înșală”, a mai spus Udrea. 

„Indiferent dacă Elena Udrea a greșit sau nu, ce se întâmplă acum este lupta mea cu generalul Coldea”, a completat deputatul.

„Puterea corupe, un om care vrea să dețină toată puterea, pentru că deține secretele tuturor, poate devia activitatea tuturor instituțiilor. Eu nu acuz cu nimic SRI-ul, vorbesc de lucrurile pe care un om, general SRI, le face în acest moment”, a completat Udrea.

În aceeași intervenție, Elena Udrea a amintit din nou de legătura foarte strânsă care există între Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea 

„Eu sunt una dintre cei care au construit mitul Kovesi, nu numai eu, dar și eu”, a mai spus Udrea.

Întrebată de jurnalistul Mircea Marian cine sunt cei despre care promitea pe Facebook că va face dezvăluiri, Elena Udrea a spus: „Sunt oameni care acum vorbesc despre mine la tv si care nu au nicio cadere morala sa vorbeasca despre mine”, a declarat Udrea, nominalizându-i pe  Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Oreste Teodorescu sau Cristian Rizea de la PSD. Reamintim c[ Elena Udrea scria marți seară pe Facebook: „Mă uit la tv şi mă minunez! Oameni din politică sau presă, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii celor acuzaţi de încălcarea legii, expun teorii despre justiţie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc.
De mâine, vă promit serial cu fiecare dintre ei.”

Udrea: În această seară voi prezenta dovezi

„Voi spune mai multe, începând din această seară. O să aduc și o minimă probă, un schimb de sms-uri cu domnul Sebastian Ghiță,  care tot spune că abia mă cunoaște „, a spus Elena Udrea la Realitatea TV, făcând referire la o vizită pe care Sebastian Ghiță  i-ar fi făcut-o lui Dorin Cocoș în arest.

„Voi scrie o scrisoare tuturor ambasadelor să afle ce se întâmplă acum în România”, a completat deputatul. 

 


Cookies