ARHIVA B365

Udrea către Ponta: Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată a obsesie, uşor psihanalizabilă

„Ponta s-a întors din Miami mai devreme cu o săptămână decât îşi propusese, motiv pentru care a fost extrem de nervos la RTv. După ce s-a readaptat la fusul orar, a dat fuga la televizor să îşi reverse supărarea pe cei care au rămas în timpul acesta acasă. În loc să explice mai întâi cum e cu CFR Marfă, cu taxele şi impozitele, cu şomajul în creştere, cu Oltchim sau cu aleşii locali incompatibili ai USL, aşa cum aşteptau toţi românii, Victor Ponta a simţit nevoia să găsească vinovaţii pentru bona filipineză cu care a plecat în concediu. Şi nu ştiu cum se face, dar eu am ieşit ţapul ispăşitor!”, scrie Udrea pe Facebook.

„Păi ce vină am eu că premierul în funcţie a ales să se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotrivă, eu i-am recomandat Năvodari sau Delta Dunării”, continuă deputatul PDL.

În opinia sa, atacurile repetate la adresa sa arată însă că „ceva l-a durut rău pe Victor Ponta”. „Ponta să se trezească! De mai bine de un an este Premier şi are putere absolută. Nu din cauza mea nu e el în stare să crească veniturile românilor, să facă drumuri şi autostrăzi, să absoarbă fonduri europene sau să creeze locuri de muncă. Să mai schimbe placa asta uzată pentru că sună fals de tot. Înţeleg că proiectul lui Ponta pentru USL este să se lupte cu Traian Băsescu şi cu Elena Udrea… Alo, domnule Premier, da’ un proiect pentru România nu aveţi?! Că sunteţi Prim-ministru şi duceţi ţara de râpă! Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată clar a obsesie! O obsesie uşor psihanalizabilă…”, mai comentează Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, că a văzut în ultima perioadă nişte comunicate ale Administraţiei prezidenţiale sunt „de o asemenea mitocănie şi prostie” încât lui i se pare că „circul de la Cotroceni ajunge în zona mai joasă decât a manelelor”.

„Eu tot vad nişte comunicate de la Administraţia prezidenţială … Sunt de o asemenea mitocănie şi prostie…”, a spus Ponta, într-o emisiune la România TV. „Suntem, din păcate, în situaţia în care nu mai avem un preşedinte şi o Administraţie prezidenţială, avem o gaşcă care se ocupă de doamna Udrea”, a mai afirmat premierul.

El a susţinut că Traian Băsescu doreşte ca Elena Udrea să ajungă preşedinte al ţării, aceasta fiind „pasiunea sa politică”.

De altfel, Victor Ponta s-a referit de mai multe ori la Elena Udrea pe parcursul emisiunii, precum şi la „regimul Băsescu-Udrea”.

Sursa:Mediafax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button