Udrea: Bucharest City Tour va fi un mare succes. Doi ani am aşteptat ca primăria să-l facă

de:
29 iul. 2011
0 Afișari
Udrea: Bucharest City Tour va fi un mare succes. Doi ani am aşteptat ca primăria să-l facă

„Prima concluzie pe care o pot trage: va fi un mare succes! Din reacţiile oamenilor pe stradă, a fost simplu să înţeleg cât de aşteptat era acest produs. Trecătorii ne fotografiau, şoferii şi pasagerii lor ieşeau pe geamuri să ne vadă mai bine şi să ne facă semne cu mâna. Era o mare uimire şi o bucurie spontană la vederea autobuzelor descoperite”, a spus ministrul despre proiectul „Bucharest City Tour”, potrivit NewsIn.

Elena Udrea susţine că încă de la preluarea mandatului de ministru al Turismului şi-a propus să introducă în Bucureşti acest gen de autobuze, „dar problema ţinea de Primăria Capitalei, nu de MDRT”. „Ca urmare, doi ani am aşteptat să o rezolve cei de la Primărie. Pentru că nu am vrut să treacă şi vara aceasta, am purtat o discuţie cu colegii de partid din Consiliul General al Capitalei şi cu directorul RATB şi am decis să facem un parteneriat între Regie şi Minister, în aşa fel încât autobuzele să poată circula începând cu august. Totul s-a rezolvat în două săptămâni!”, informează ea.

După Bucharest City Tour „urmează Planul de marketing al Bucureştiului la care lucrăm în acest moment şi care va poziţiona oraşul pe piaţa destinaţiilor turistice europene de tip city break. Cred că este nevoie de multe evenimente artistice, culturale, sportive care să atragă cât mai mulţi vizitatori”, anunţă ministrul.

Elena Udrea asigură că, potrivit legislaţiei în vigoare, „faţadele vor fi renovate, mijloacele publicitare ilegal amplasate vor fi înlăturate, cablurile de pe stâlpi vor fi într-un final îngropate”.

Cookies