Udrea: Anunţăm candidatul PDL la Primăria Capitalei în martie

de:
13 feb. 2012
0 Afișari
Udrea: Anunţăm candidatul PDL la Primăria Capitalei în martie

„O să anunţăm candidatul în curând. Probabil, în martie. Noi i-am măsurat pe toţi cei care au vrut, pe cei care şi-au arătat oarecum intenţia de a candida şi pe cei care am considerat noi că pot fi candidaţi. Avem scoruri aproximativ egale. Eu cred că nu este, neapărat, important scorul de acum al unui posibil candidat, ci care este marja lui de creştere. Pentru că, de exemplu, poate să aibă 20% acum şi să aducă 30% sau poate să aibă acum 15% şi să atingă 50%. Traian Băsescu a pornit, la Capitală undeva la 7%, a obţinut 18% în primul tur şi l-a bătut pe Sorin Oprescu în turul doi. Deci, depinde cât de mult poţi să aduni în campanie”, a declarat Elena Udrea pentru EVZ.

„Pe listă sunt Prigoană, Monica Macovei… Vasile Blaga a fost măsurat, dar şi-a exprimat clar intenţia de a nu candida. L-am măsurat şi pe Adriean Videanu, Cristi Preda, Canacheu, Paleologu, toţi cei care şi-au declarat intenţia de a candida”, a mai spus şefa PDL Bucureşti.

Când vine vorba despre descrierea celui mai bun candidat PDL pentru preluarea Primăriei Capitalei, Elena Udrea pare încă nesigură. „Noi am avut un candidat extrem de bun, de tehnic, de pregătit, cu proiecte. Ştia tot. Şi la ce i-a folosit? E vorba de domnul Vasile Blaga. Domnul Sorin Oprescu nu ştia nimic. Nu ştia cum trebuie condus Bucureştiul, nu avea un proiect. Avea autostrada suspendată. Şi a câştigat alegerile. Deci, este greu să spui dacă trebuie să fii un bun administrator, competent, sau dacă pur şi simplu trebuie să ai şarm. Va trebui să vedem şi acest lucru”, a precizat Udrea.

Cookies