ARHIVA B365

Udrea: Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014

„L-am reevaluat pe domnul Tăriceanu. Prin comparaţie cu ceea ce face domnul Antonescu, prestaţia de om politic, de prim-ministru, de lider PNL a domnului Tăriceanu este mai bună. Pe de altă parte, nu cred că este treaba mea să văd cum se rupe PNL”, a comentat Elena Udrea situaţia din PNL.

„Domnul Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014, PSD nu va susţine un candidat PNL, nu va candida din partea USL, iar dacă PNL nu va mai fi la guvernare, domnul Antonescu nu va mai avea aceleaşi pârghii de a controla PNL-ul ca până acum şi probabil că însuşi partidul îi va retrage candidatura la prezidenţiale”, a mai spus Udrea la România TV.

În ceea ce priveşte PDL, Udrea a precizat că îşi doreşte ca organizarea Convenţiei să fie făcută cât mai rapid. „Sunt două curente de opinie în PDL. Unul care merge pe ideea – Convenţia trebuie făcută spre luna mai şi al doilea, la care mă raliez, că trebuie făcută mai devreme. S-a stabilit că pe 23 februarie se va fixa data convenţiei”, a precizat Elena Udrea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button