Udrea trasă de urechi că a uitat de colegiul unde a fost aleasă deputat FOTOGALERIE

de:
01 sept. 2011
0 Afișari
Udrea trasă de urechi că a uitat de colegiul unde a fost aleasă deputat FOTOGALERIE

Joi la prânz, timp de aproximativ jumătate de oră, ministrul Udrea şi, totodată, preşedinte al PDL Bucureşti, a făcut o baie de mulţime cu zeci de locuitori din cartierul Drumul Taberei unde a fost prezent pentru semnarea unui contract de finanţare privind modernizarea parcului cu acelaşi nume din Sectorul 6 al Capitalei.

Cu această ocazie, unii alegători au atenţionat-o pe Udrea că a uitat să mai treacă prin cartier, aşa cum a promis în campania electorală. „Doamna ministru, aţi uitat de noi, nu aţi mai fost de mult timp pe aici”, i s-a adresat o pensionară din Bucureşti. La rândul său, deputatul PDL din Colegiul 25 din Drumul Taberei şi-a recunoscut absenţa. „Este adevărat, n-am mai fost demult. Nu am mai vorbit de mult timp”, a spus Udrea pe un ton compătimitor, fără a-i oferi însă bucureştencei şi o explicaţie pentru asta.

Alte persoane prezente la eveniment au fost mult mai vehemente în acuzaţii. „Mai aveţi curajul să veniţi aici după tot ceea ce aţi făcut?”, a strigat un bărbat din mulţime. Acesta a fost însă repede îndepărtat de forţele de ordine.

În schimb, alţi bucureşteni au încurajat-o pe Udrea pentru un nou mandat. „Doamna ministru, fiţi tare şi să nu răspundeţi la provocări”, a sfătuit-o o femeie în vârstă pe ministrul Udrea.

Cookies