Udrea a alergat 2,9 kilometri la cursa populară de la Semimaratonul Internaţional de la București

de:
18 mai 2014
0 Afișari
Udrea a alergat 2,9 kilometri la cursa populară de la Semimaratonul Internaţional de la București

„A fost frumos, îndemn pe toţi românii să facă mişcare”, a spus Udrea, la final, arătând că a participat la acest semimaraton alături de alergători profesionişti şi faptul că a terminat printre primii arată determinare şi că îşi doreşte să câştige, notează Realitatea.net.

Udrea a purtat un tricou inscripţionat cu însemnele Partidului Mişcarea Populară, partaloni de sport de culoare verde şi a avut numărul 254 de concurs.

Ea a explicat ziariştilor că s-a pregătit pentru această cursă, arătând că a făcut acest traseu şi sâmbătă. „De regulă alerg la sală, dar este cu totul altceva. Cei care aleargă la sală şi folosesc banda să vină să încerce alergatul în jurul Casei Poporului. Aseară am venit şi am alergat cu Ruxandra Dragomir, colega noastră fostă campioană tenismenă care a dat o tură cu mine şi am văzut dificultăţile traseului. Pare uşor, dar alergatul în pantă este greu. Aşa că azi dimineaţă ştiam la ce să mă aştept, am venit pregătită pentru această cursă. Deşi nu a fost cea mai uşoară alergare din viaţa mea, am reuşit să terminăm printre primii”, a spus Udrea.

Ea s-a referit şi la faptul că, deşi premierul Victor Ponta confirmase la un moment dat participarea la semimaraton, acesta nu a venit. „S-a speriat. Înţeleg că făcuse o probă din asta mică, ceva de alergat la 250 metri, o sută de metri”, a spus Udrea.

Alături de Udrea au alergat Ruxandra Dragomir şi alţi membri ai PMP. După cursă, Udrea s-a fotografiat cu simpatizanţi şi a dat autografe pe tricouri.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi alţi nouă membri ai Guvernului, printre care şi vicepremierul Gabriel Oprea, îşi anunţaseră participarea în Cursa Populară din cadrul Semimaratonului Internaţional Bucureşti, potrivit unui comunicat al MTS din 14 mai.

Pe lista anunţată de Ministerul Tineretului şi Sportului nu se regăsea prim-ministrul Victor Ponta, care confirmase în 9 aprilie că va participa alături de Gabriela Szabo la proba de ştafetă din cadrul Semimaratonului Internaţional Bucureşti.

Ministrul Tineretului şi Sportului, fosta campioană la atletism Gabriela Szabo, a anulat prezenţa la eveniment, după ce tatăl său, Ioan Szabo, a murit sâmbătă seară, într-o clinică din Bucureşti.

Membrii Guvernului au transmis condoleanţe Gabrielei Szabo, în urma decesului tatălui acesteia, şi au arătat că, în urma acestui tragic eveniment, în semn de solidaritate, au considerat total nepotrivită participarea echipei guvernamentale la Semimaratonul organizat în Bucureşti.

În cadrul Petrom Bucharest International Half Marathon, membru al Asociaţiei Internaţionale a Maratoanelor şi Curselor de Distanţă, au fost organizate curse de semimaraton, individual 10 km, ştafetă 4×5 km şi cursa populară de 2,9 km, cu plecare din faţa Palatului Parlamentului.

Cookies