UDMR își exprimă solidaritatea față de primarul UDMR arestat la domiciliu

de:
01 mai 2015
0 Afișari
UDMR își exprimă solidaritatea față de primarul UDMR arestat la domiciliu

„Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu liderii administrației publice locale ai municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert și Szoke Domokos, ambii fiind oameni foarte devotați și dedicați activității pe care o desfășoară în interesul comunității locale”, afirmă Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

El afirmă că UDMR protestează împotriva hărțuirii colegilor lor și își exprimă încrederea în nevinovăția lor, adăugând și că DNA nu îi suspectează pe cei doi de luare de mită, în ciuda zvonurilor apărute în mass-media.

CITEȘTE ȘI: Percheziţii DNA la Primăria Miercurea Ciuc. Primarul şi viceprimarul, audiaţi

„Protestăm împotriva hărțuirii colegilor noștri, avem încredere în nevinovăția lor, respectiv în faptul că Parchetul va încheia cât mai curând procedura demarată împotriva lor. Contrar zvonurilor apărute în mass-media, Direcția Națională Anticorupție nu îi suspectează pe Raduly Robert și Szoke Domokos de luare de mită, de aceea UDMR așteaptă cât mai curând posibil clarificări în acest sens, respectiv consideră că prezumția de nevinovăție este aplicabilă și în cazul colegilor noștri”, a mai spus liderul UDMR, potrivit comunicatului menționat.

Cookies