BAZAR

Șocant: Un bucureștean și-a omorât sora pentru că „mânca prea mult”

Bărbatul locuia în casa părintească împreună cu sora sa şi familia acesteia. Cei doi fraţi se aflau pe strada pe care locuiau, în momentul în care s-au luat la ceartă.  La un moment dat, individul a scos cuţitul, a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori în zona toracelui, apoi a dispărut.

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 17.30, în staţia de carburanţi ce deserveşte Depoul Alexandria, aparţinând RATB.

Ambulanţa a sosit imediat la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie. Între timp, ucigaşul a sunat-o pe soacra surorii sale şi i-a povestit ce s-a întâmplat, potrivit RTV.

„Am aflat printr-un telefon, m-a sunat el ţipând urlând, am omorât-o pe Nicoleta. Nu imi venea să cred. Sunt la locul faptei şi mă credeţi că nu cred nu era un băiat agresiv, nu bea”, a declarat sora victimei.

Bărbatul a fost prins la puţin timp.

Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie ar fi fost injunghiată pe o stradă în sectorul 5. „Vorbim despre un bărbat de 35 de ani, acesta a fost identificat, şi condus la sectia 19”, a informat Poliţia. 

Bărbatul fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare pentru infracţiunea de omor calificat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button