Ucigaşul din Vitan, plătit cu 20.000 de euro pentru atentat

de:
13 feb. 2013
3 Afișari
Ucigaşul din Vitan, plătit cu 20.000 de euro pentru atentat

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate de Realitatea TV, cetăţeanul moldovean ar fi primit până la 20.000 de euro de la fraţii Mararu pentru a-l ucide pe Puiu Mironescu. Doar că acesta a eşuat şi era aproape să omoare un om nevinovat, pentru că a văzut o maşină asemănătoare cu cea a lui Mironescu, cu acelaşi număr de înmatriculare. 

În dosarul instrumentat de Poliţia Capitalei au fost audiaţi marţi fraţii Mararu. Ei sunt în acest moment reţinuţi şi urmează să fie duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

La rândul lui şi Puiu Mironescu este acuzat de instigare la omor după ce în luna ianuarie a acestui an a pus o bombă sub maşina unuia din fraţii Mararu, din Piatra Neamţ, după ce a aflat de atentatul pe care îl plănuiau fraţii Mararu.  

În 26 noiembrie 2012, un bărbat care se afla la volanul unui autoturism Mercedes a fost împuşcat în cap și în piept, cu două pistoale mitralieră, AKM (automat Kalaşnikov modificat) și un pistol Makarov. 

Vitalie Proca – cetăţeanul din Republica Moldova care a săvârşit crima, are o lungă istorie de tentative de asasinat, începută încă din adolescenţă, fiind condamnat la închisoare pe viaţă în Republica Moldova. Moldoveanul a scăpat însă de pedeapsă în 2010, după ce a stat 12 ani în închisoare,

 

Cookies