Ucigaşul de la Perla a sunat un poliţist imediat după crimă: „Sunt nebun, am făcut-o!”

de:
02 oct. 2012
5 Afișari
Ucigaşul de la Perla a sunat un poliţist imediat după crimă:

Comisarul şef Dan Gabriel Enache, din cadrul Poliţiei Sectorului 6, a fost audiat luni, în calitate de martor în procesul în care Gheorghe Vlădan este judecat pentru omorârea a două persoane şi rănirea altor şase în 5 martie, la salonul de coafură Perla din sectorul 1 al Capitalei.

Enache a povestit instanţei că l-a cunoscut pe Vlădan încă din 1997 şi că, până la data masacrului, a avut cu acesta exclusiv o relaţie de amiciţie, anunţă Mediafax.

Poliţistul susţine că la 5 martie, în jurul orei 17:30, Gheorghe Vlădan l-a contactat pe telefonul mobil şi i-a spus că a intrat în coaforul Perla, unde şi-a împuşcat soţia şi alte câteva persoane. „Sunt nebun. Îmi cer scuze faţă de tine şi faţă de familia ta. Am făcut-o, nu ştiu dacă mai trăieşte, trebuie să închid pentru că am sunat la 112 şi vine Poliţia”, a reprodus martorul cuvintele lui Vlădan.

Enache a adăugat că, la un moment dat, a auzit sirenele maşinilor de poliţie, iar conversaţia s-a încheiat brusc.

La 5 martie, Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta unui coafor de la Perla unde lucra soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite.

Cookies