Ucigașul japonezei, condamnat la TREI SENTINȚE de închisoare pe viață, pentru trei crime

de:
07 mart. 2013
0 Afișari
Ucigașul japonezei, condamnat la TREI SENTINȚE de închisoare pe viață, pentru trei crime

Magistrații Curții de Apel l-au condamnat pe criminalul studentei japoneze pentru mai multe capete de condamnare: șase tâlhării, cinci violuri și trei crime. Sentințele au fost următoarele: 10 ani pentru un viol, 8 ani pentru violare de domiciliu, 10 ani pentru alt viol, 18 ani pentru tâlhărie și trei sentințe de închisoare pe viață pentru crimă.

În 15 august, în jurul orei 20.30, Vlad Nicolae (26 de ani) a abordat-o pe japoneza Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, în incinta Aeroportului „Henri Coandă” Otopeni-Bucureşti, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi. Astfel, Vlad Nicolae a urcat împreună cu tânăra într-un taxi, cei doi coborând după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Vlad Nicolae şi tânăra au fost observaţi în acel loc de către şoferul taxiului după aproximativ două minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers.

Două zile mai târziu, în 17 august, în locul respectiv a fost descoperit cadavrul studentei, acoperit cu frunze şi prezentând urme de violenţă. La aproximativ 60-70 de metri distanţă a fost descoperită valiza victimei.

Cookies