ARHIVA B365

Uber de sărbători: donații pentru copii ridicate gratuit, surprize în mașini, cozonaci cadou

Pe 20 decembrie, Uber deschide cele 5 zile de sărbătoare cu o inițiativă de colectare de cadouri pentru copiii îngrijiți de Hope and Homes for Children România (hhc.ro). Cei interesați pot dona obiecte noi, dar neîmpachetate (haine, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți) – tot ce trebuie să facă este să deschidă aplicația duminică în intervalul 13:00-17:00 și să selecteze opțiunea GIVING. O mașină va ajunge în câteva minute pentru a prelua gratuit donația. Hope and Homes for Children, partenerul Uber în această inițiativă, va împărți apoi cadourile către copiii din centrele de plasament din București și din țară.

Între 21 și 23 decembrie, cei care călătoresc cu Uber pot găsi și ei câte un cadou în mașină! Echipa Uber a ascuns într-o parte din mașini decorațiuni de brad, brăduți de Crăciun, precum și multe alte surprize! Comandă un Uber și te poți număra printre norocoși.

Și pentru că sărbătorile nu sunt la fel fără un cozonac dolofan cu multă umplutură de nucă (și merișoare), pe 24 decembrie Uber vă face cadou chiar asta! În intervalul 11:00 – 15:00, utilizatorii aplicației pot comanda un cozonac realizat de maeștrii patiseri Ana Pan după rețete tradiționale. Cozonacul este cadoul Uber pentru utilizatorii săi din București și se va aplica doar o taxă de livrare de 10 lei. Cei care nu au încercat Uber pot comanda absolut gratuit dacă își descarcă aplicația și folosesc codul „cozonaci” înainte de comandă. Disponibilitatea va fi limitată, dar și cererea mare, aşa că grăbiţi-vă să comandaţi!!

Detalii și alte informații sunt disponibile pe http://newsroom.uber.com/romania/ro/2015/12/5-zile-de-cadouri/


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button