Uber Pink le pregătește bucureștenilor o experiență Barbie cu ocazia lansării noului film. Se vor plimba gratuit cu o Buick Invicta roz

18 iul. 2023
466 Afișari
Uber Pink le pregătește bucureștenilor o experiență Barbie cu ocazia lansării noului film. Se vor plimba gratuit cu o Buick Invicta roz
Uber Pink le pregătește bucureștenilor o experiență Barbie cu ocazia lansării noului film. Se vor plimba gratuit cu o Buick Invicta roz | Sursa foto: Facebook - Maria Zvinca

Bucureștenii vor avea ocazia să pășească în lumea Barbie în ziua premierei internaționale, pe data de 21 iulie. Aceștia vor avea ocazia să călătorească cu Uber Pink, în rondul Kiseleff.

Uber a pregătit o surpriză pentru bucureșteni cu ocazia lansării internaționale a filmului Barbie – Uber Pink

Odată cu premiera internațională a mult așteptatului film „Barbie”, pe data de 21 iulie, Uber a pregătit o surpriză pentru fani. Vineri, bucureștenii vor avea ocazia să se plimbe într-un Buick Invicta roz, o maşină vintage decapotabilă, în rondul Kiseleff. Experiența aduce aminte de estetica filmului.

Uber Pink va fi disponibil gratuit pentru cei care își doresc o călătorie, a transmis AlephNews.ro. Mașina va urma o rută circulară predefinită menită să parcurgă frumuseţea Bulevardului Kiseleff. Bucureştenii se vor putea bucura de experienţa Barbie între orele 12:00 şi 21:00, pe data de 21 iulie.

Doritorii vor fi nevoiți să se înscrie pentru a beneficia de plimbarea gratuită, iar numărul de călătorii va fi limitat. O cursă va dura 20 de minute.

Google a îmbrățișat „Kenergi” și vine cu o nouă actualizare care promovează filmul Barbie

Cu doar câteva zile înainte de lansarea internațională a noului film Barbie, Google a adăgat o surpriză pentru fani. Motorul de căutare a îmbrățișat „Kenergy”, iar unele taburi își schimbă designul.

Astfel că, utilizatorii care caută filmul, regizorul acestuia sau cele două vedete principale, Margot Robbie și Ryan Gosling, vor avea un ecran roz strălucitor și dinamic.

Această actualizare este disponibilă atât pe mobil, cât și pe desktop. Pentru că decorul filmului s-a concentrat asupra culorii roz, actualizarea transformă fundalul alb (sau negru) în această culoare.

Aceasta este cea mai recentă inovație dintr-un lung șir de activități promoționale pentru filmul foarte așteptat, după lansarea unor postere de film, a unor păpuși Barbie și a unei serii de trailere care atrag.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies