Uber introduce curse mai ieftine catre anumite locuri din Bucuresti în WEEKEND. Care sunt locaţiile

de:
07 iul. 2016
0 Afișari
Uber introduce curse mai ieftine catre anumite locuri din Bucuresti în WEEKEND. Care sunt locaţiile

Astfel, o cursa din Piata Unirii pana la HardRock Cafe va fi de aproximativ 14 lei in week-end, fata de aproximativ 18 lei in timpul saptamanii, in conditii de trafic normal. Compania va adauga si alte restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine, sali de fitness.

Prin Uber Weekend Destinations, ii incurajam pe ultilizatorii nostri sa descopere mai multe locuri din Bucuresti unde isi pot petrece timpul cu prietenii si familia. Este si modul nostru de a contribui la dezvoltarea business-urilor locale care fac din Bucuresti unul din cele mai dinamice orase din Europa de Est” a spus Irina Scarlat, marketing manager Uber Romania.

Campania este valabila pana pe 31 august 2016, atat pentru utilizatorii noi, cat si pentru utilizatorii existenti, sambata si duminica, in limita a 30 de curse pentru fiecare utilizator.

Lista zonelor Uber Weekend Destinations poate fi vizitată aici. 

Cum functioneaza Uber Weekend Destinations
• introdu in aplicatie una din destinatiile de weekend recomandate de Uber
• introdu codul promotional corespunzator destinatiei alese. Codurile sunt disponibile pe blog.
• Cheama o masina: un sofer partener va ajunge la tine in cateva minute pentru a te duce la destinatie
• la destinatie, arata personalului sumarul cursei primit pe mail si vei beneficia de oferta speciala pentru utilizatorii Uber (un produs din partea casei, un discount sau o experienta deosebita)
• La final, deschide aplicatia si cheama un nou Uber pentru a te aduce acasa sau la urmatoarea destinatie – vei beneficia din nou de reducerea de 20%
• Odata ce ai introdus codul promotional in aplicatie, acesta va ramane activ pe toata durata verii, iar tu folosesti reducerea de 20% de cate ori vei reveni.

Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, iar din februarie anul trecut este si in Romania, in Bucuresti. Pe piata locala compania a introdus trei servicii: uberX, UberSELECT si Uber Child Seat.

Cookies