ARHIVA B365

Uber anunţă reducerea tarifelor în Bucureşti

Începând de marţi, ambele servicii Uber disponibile în Bucureşti, uberX şi UberSelect, vor oferi tarife mai mici. uberX va costa cu 10% mai puţin, în timp ce UberSelect primeşte o reducere de 30%. Astfel, 1 kilometru cu uberX costă 1,3 lei, în loc de 1,45 lei, iar tariful pe minut scade la 0,22 lei, de la 0,26 lei. UberSelect va costa 1,65 lei pe kilometru, în loc de 2,45 lei pe kilometru, iar un minut cu UberSelect va fi 0,28 lei, în loc de 0,40 lei.

Astfel, preţul unei curse de la Gara de Nord până în complexul studenţesc Regie va fi de aproximativ 8 lei, în condiţii de trafic normal.

Vrem ca Uber să fie cea mai ieftină modalitate de a te deplasa prin oraş, indiferent de oră, în fiecare zi„, anunţă Uber România.

uberX este serviciul de bază, care oferă acces la autoturisme precum Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio. UberSelect este considerat serviciul superior, cu o flotă compusă din maşini precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

Cu aceeaşi ocazie, vor putea fi înscrise în programul Uber maşini de până la 15 ani vechime. Până acum, erau acceptate maşini care aveau cel mult 10 ani. Cei de la Uber susţin că în Bucureşti există foarte multe maşini care au între 10 şi 15 ani vechime şi se află în condiţii foarte bune.

Aceasta este prima reducere de tarif de când Uber activează în România. În Bucureşti, firmele de taximetrie practică, în general, un tarif de 1,39 lei/kilometrul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button