ȘTIRI

U.S OPEN 2014: Când începe U.S. Open. SIMONA HALEP, FAVORITA NUMĂRUL 2 la Flushing Meadows

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN: Turneul de Mare Șlem începe la 25 august, dar până atunci se desfășoară meciurile din calificări. 

SIMONA HALEP este deja calificată la US Open, dar vine după o înfrângere în turul doi la turneul de la New Haven, pe care îl câștigase în 2013, și înfrângerea în fața Mariei SHARAPOVA, la Cincinnati.

O particularitate a turneului US Open este faptul că în setul decisiv se joacă tiebreak față de celelalte 3 turnee de mare șlem unde setul decisiv se joacă până cand se ajunge la diferență de 2 ghemuri (bineînțeles după câștigarea a minim 6 ghemuri în acel set). Suprafața de joc este cimentul.

Tragerea la sorți a jucătorilor care participă la US Open va avea loc joi, 21 august.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN: SIMONA HALEP a fost desemnată, conform ierarhiei WTA, cap de serie nr. 2 la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care va debuta luni, la New York. Americanca Serena Williams, nr. 1 mondial, este principala favorită, în timp ce finalista din ultimii doi ani, Victoria Azarenka, este cap de serie nr. 16.

Site-ul WTA o plasează, însă, pe SIMONA HALEP între favorite: „Pare inevitabil un succes al Simonei intr-un Grand Slam. Dupa ce a terminat in 2013 cu sase titluri WTA si pe locul 11, romanca a crescut si mai mult in 2014, cucerind doua trofee WTA si stabilind cel mai bun parcurs din cariera din cele trei mari turnee de tenis.”

„Cu o tranzitie atat de buna de la o jucatoare aflata in crestere la o sportiva care reuseste sa evolueze consistent in turneele de Grand Slam, un astfel de titlu ar trebui sa vina in curand, dar ar putea fi vorba despre US Open?”, scrie WTA.

La masculin, după retragerea lui Rafael Nadal, în urma unei accidentări, de la U.S. Open, Novak Djokovic este pe locul întâi ca favorit la câștigarea turneului, urmat de Roger Federer.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button