ȘTIRI

U.S. OPEN 2014. SIMONA HALEP, fotografie cu Roger Federer, înainte de US Open 2014

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. Simona Halep i-a urat succes tenismenului Roger Federer, alături de care s-a fotografiat, înainte de începerea US Open, scrie realitatea.net.

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP.  „Mult succes, Roger, să câștigi US Open-ul! Țin pumnii strânși!”, a scris Halep pe Facebook.

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. La doar o oră de la postare, fotografia avea deja aproape 7.000 de LIKE-uri şi sute de SHARE-uri.

SIMONA HALEP LA US OPEN. Simona Halep, locul doi mondial şi a doua favorită, deschide ultimul Grand Slam al anului, ea urmând să evolueze luni, la ora 18.00 (ora României), pe Arthur Ashe Stadium, în compania americancei Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553, care a primit un wild card. SIMONA HALEP LA US OPEN. Când este meciul: Meciul SIMONEI HALEP de la US OPEN este luni, 25 august. La ce oră este meciul SIMONA HALEP US OPEN: Meciul va începe la ora 19:00. SIMONA HALEP LA US OPEN. Cine transmite meciul: Turneul de la US Open este transmis de către Eurosport și SCOR LIVE pe B365.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button