ȘTIRI

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. Ce a declarat SIMONA HALEP înainte de U.S. OPEN 2014

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. „Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja câteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate”, a declarat, sâmbătă, SIMONA HALEP în prima conferinţă de presă susţinută la New York, scrie realitatea.net.
Citește și U.S.OPEN: SIMONA HALEP LA U.S. OPEN 2014, SIMONA HALEP joacă AZI, luniîn primul tur la US OPEN 2014

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. Întrebată care este obiectivul său la US OPEN, românca a declarat, zâmbind: „Să ajung până în sferturile de finală, ca să-mi asigur permis de acces pe viaţă.” Ea s-a referit la asa-numitul „Club Final 8” în care sunt incluşi toţi jucătorii care ajung fie într-un sfert de finală la individual fie într-o semifinală la dublu, la un turneu de Grand Slam, pentru care primesc acces gratuit la turneul respectiv pe tot restul vieţii şi alte beneficii.

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. SIMONA HALEP a declarat că se concentrează deja la PRIMUL MECI, în care o va întâlni pe americanca DANIELLE COLLINS, LUNI, prima întâlnire care va deschide oficial competiţia pe arena Arthur Ashe, cel mai mare stadion de tenis din lume. „Întotdeauna primul meci este dificil la orice competiţie, aşa că trebuie să mă concentrez, să-mi dau toata silinţa şi să câştig meciul. Am făcut progrese în jocul meu, serviciul meu s-a îmbunătăţit, lovesc cu reverul mai bine ca oricând, aşa că vreau să continui această evoluţie şi să văd cât de departe pot ajunge”, a spus HALEP.

U.S. OPEN 2014 SIMONA HALEP. Despre arena principală de la Flushing Meadows unde va juca luni primul meci, pentru prima data în cariera sa, a spus că i se pare „uriaşă”. „Da, am avut ocazia să exersez pe stadionul Artur Ashe. Este uriaş. Foarte mare. E bine să am această experienţă. Până acum am dobândit experienţa multor terenuri, aşa că sunt pregătită pentru orice. Trebuie doar să îmi fac jocul meu pe teren, cred că asta este cel mai important lucru. Nu conteaza terenul pe care joci, ci doar să faci cel mai bun joc”, a precizat SIMONA HALEP. 

Simona Halep va juca cu Danielle Collins în primul tur de la US Open , jucătoare care a primit un wild card și care nu se află în clasamentul WTA, pentru că a jucat în campionatul universitar american, conform stiridesport.ro.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN. Cum arată potenţialul traseu al Simonei, dacă se respectă calculele hîrtiei:

R1: Collins (SUA)
R2: Torro Flor / Cepelova
R3: Muguruza
R4: V. Williams / Errani
QF: Şarapova / Lisicki / Wozniacki
SF: Radwanska / Kerber / Jankovici
F: Serena / Kvitova / Bouchard / Ivanovici

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN. SIMONA HALEP este cap de serie numărul 2 la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN. US Open va începe luni, la New York.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN: SIMONA HALEP, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea sunt româncele acceptate direct pe tabloul principal de simplu la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care începe luni la New York. Dintre acestea, doar SIMONA HALEP se regăseşte şi pe lista capilor de serie, fiind a doua favorită a competiţiei, după Serena Williams.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN: 

Simona Halep se menține pe locul 2 cu 6.750 de puncte și este devansată în clasamentul WTA de simplu de sportiva americană Serena Williams – 9.430 de puncte.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button