U.S OPEN 2014: SIMONA HALEP ar întâlni-o pe Şarapova în sferturi, la U.S OPEN 2014

de:
23 aug. 2014
0 Afișari
U.S OPEN 2014: SIMONA HALEP ar întâlni-o pe Şarapova în sferturi, la U.S OPEN 2014

Simona Halep va juca cu Danielle Collins în primul tur de la US Open , jucătoare care a primit un wild card și care nu se află în clasamentul WTA, pentru că a jucat în campionatul universitar american, conform stiridesport.ro.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN. Cum arată potenţialul traseu al Simonei, dacă se respectă calculele hîrtiei:

R1: Collins (SUA)
R2: Torro Flor / Cepelova
R3: Muguruza
R4: V. Williams / Errani
QF: Şarapova / Lisicki / Wozniacki
SF: Radwanska / Kerber / Jankovici
F: Serena / Kvitova / Bouchard / Ivanovici

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN. SIMONA HALEP este cap de serie numărul 2 la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN. US Open va începe luni, la New York.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN: SIMONA HALEP, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea sunt româncele acceptate direct pe tabloul principal de simplu la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care începe luni la New York. Dintre acestea, doar SIMONA HALEP se regăseşte şi pe lista capilor de serie, fiind a doua favorită a competiţiei, după Serena Williams.

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN: 

U.S. Open 2014, SIMONA HALEP LA US OPEN: Site-ul WTA o plasează, însă, pe SIMONA HALEP între favorite: „Pare inevitabil un succes al Simonei intr-un Grand Slam. Dupa ce a terminat in 2013 cu sase titluri WTA si pe locul 11, romanca a crescut si mai mult in 2014, cucerind doua trofee WTA si stabilind cel mai bun parcurs din cariera din cele trei mari turnee de tenis.”

„Cu o tranzitie atat de buna de la o jucatoare aflata in crestere la o sportiva care reuseste sa evolueze consistent in turneele de Grand Slam, un astfel de titlu ar trebui sa vina in curand, dar ar putea fi vorba despre US Open?”, scrie WTA.

Cookies