U.N.I.O.N.@ Mixtapes #3

de:
06 feb. 2012
0 Afișari
U.N.I.O.N.@ Mixtapes #3

Seria Mixtapes, ajunsa deja la editia nr 3, se va desfasura in Front Control (partea din fata a clubului Control), in fiecare seara de marti, de la 8 la 10.

Printre dj rezidenti, dj invitati si concerte cu trupe romanesti si straine, uitam uneori cat de mult conteaza muzica de la orele acelea cand n-ai chef decat de-o bere cu cativa prieteni. Vino marti in Club Control, pentru un program cu muzica de conversatie, iar invitatii nostri te vor face sigur, macar o data, sa mergi pana la pupitru sa intrebi cine canta.

In editia din 7 februarie, vine in Fornt Control un nou DJ, adica unul vechi cu fata muzicala noua.

U.N.I.O.N. (Un Ion) s-a gasit in diferite ipostaze in relatia cu muzica si publicul de-a lungul anilor, de la pus muzica de party in primii ani de Expirat in Vama, pana la prezente techno in cluburi mai cu staif din Bucuresti. Acum „si-a luat film” nou si se joaca intr-o zona melodica si pe alocuri senzuala, plina de electro, disco, tech si idm.

Mixtapes, in fiecare marti seara de la 8 la 10, in Front Control. Selectii de muzica alese de pasionati de muzica. Unii cu experienta in spatele pupitrului, altii fara, dar toti cu multa experienta de ascultat.

Cookies