COOL CITY

U.N.I.O.N.@ Mixtapes #3

Seria Mixtapes, ajunsa deja la editia nr 3, se va desfasura in Front Control (partea din fata a clubului Control), in fiecare seara de marti, de la 8 la 10.

Printre dj rezidenti, dj invitati si concerte cu trupe romanesti si straine, uitam uneori cat de mult conteaza muzica de la orele acelea cand n-ai chef decat de-o bere cu cativa prieteni. Vino marti in Club Control, pentru un program cu muzica de conversatie, iar invitatii nostri te vor face sigur, macar o data, sa mergi pana la pupitru sa intrebi cine canta.

In editia din 7 februarie, vine in Fornt Control un nou DJ, adica unul vechi cu fata muzicala noua.

U.N.I.O.N. (Un Ion) s-a gasit in diferite ipostaze in relatia cu muzica si publicul de-a lungul anilor, de la pus muzica de party in primii ani de Expirat in Vama, pana la prezente techno in cluburi mai cu staif din Bucuresti. Acum „si-a luat film” nou si se joaca intr-o zona melodica si pe alocuri senzuala, plina de electro, disco, tech si idm.

Mixtapes, in fiecare marti seara de la 8 la 10, in Front Control. Selectii de muzica alese de pasionati de muzica. Unii cu experienta in spatele pupitrului, altii fara, dar toti cu multa experienta de ascultat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button