Tzanca Uraganu și-a deschis o nouă shaormerie în București, pe Șos. Sălaj. Patronul a venit cu decapotabila Lamborghini, iar clienții au primit shaorma și suc gratis

02 iul. 2023
10576 Afișari
Tzanca Uraganu și-a deschis o nouă shaormerie în București, pe Șos. Sălaj. Patronul a venit cu decapotabila Lamborghini, iar clienții au primit shaorma și suc gratis
Tzanca Uraganu și-a deschis o nouă shaormerie în București, pe Șos. Sălaj. Patronul a venit cu decapotabila Lamborghini, iar clienții au primit shaorma și suc gratis. Foto: Facebook/ Esti din Sectorul 5, daca/ Viorel Barbu & captură video Andrei Velcu

După ce a dat faliment cu locația din Bd. Ion Mihalache, Tzanca Uraganu a revenit și și-a deschis o nouă shaormerie în București, pe Șos. Sălaj din Sectorul 5. Clienții s-au strâns ca la urs pentru că primeau shaorma și suc gratis, iar manelistul a venit la marea inaugurare cu bolidul Lamborghini decapotabil.

Tzanca Uraganu și-a deschis o nouă shaormerie în București, pe Șos. Sălaj

Încă de vineri seară, Tzanca s-a filmat și a postat clipul în mediul online, unde a ținut să le reamintească fanilor că se deschide noua locație „Shaorma la Tzanca”.

Marea deschidere a avut loc sâmbătă, 1 iulie 2023, iar manelistul i-a anunțat pe fani că-i așteaptă pe Șos. Sălaj din Sectorul 5, unde între orele 17:00 și 20:00 vor primi shaorma și sucuri gratis:

Maine 1 Iulie sâmbătă va aștept la “ Shaorma la Tzanca “!! Prima zi de deschidere unde se va da shaorma și sucuri gratis ! Intre orele 17-20 ! Va aștept in Nr cât mai mare !, a transmis Tzanca pe Facebook.

Zis și făcut. A venit ziua cea mare, fanii s-au strâns în fața locației, iar Tzanca a venit, dar nu oricum, ci la volanul unui bolid decapotabil Lamborghini. Momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a cântărețului. În momentul în care a coborât din mașină, copiii au început să țipe de bucurie.

A fost aglomerație mare la inaugurare: au fost necesare garduri care să despartă clienții de partea carosabilă.

Imagini de la inaugurare au fost surprinse de un bucureștean, apoi au fost încărcate pe grupul de Facebook „Esti din Sectorul 5, daca..”, însoțite de următoarea descriere:

Și’a deschis celebrul Tzanca Uraganul o shaormerie, la mine pe uliță, pe Sălaj… Bă, băiatule…cu lume, televiziuni si Lamborghini Huracan, spune V.B.

Sursa foto: Facebook/ Esti din Sectorul 5, daca../ Viorel Barbu
Sursa foto: Facebook/ Esti din Sectorul 5, daca../ Viorel Barbu
Cookies