ȘTIRI

TVR vrea să reducă timpul de lucru al angajaţilor de la 8 la 6 ore pe zi şi salariile cu 25%

Contactat de MEDIAFAX, Dragoş Bocanaciu, preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV), principalul sindicat din SRTv, a confirmat că există o astfel de idee în TVR, care, „din punct de vedere al calităţii, este foarte păguboasă”.

El a precizat că această idee a fost discutată „nu foarte concret” în Comitetul Director al TVR şi nu a fost luată în discuţie încă în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române.

„Eu am spus în discuţiile pe care le-am avut cu membrii Comitetului Director şi cu alţi oameni din Televiziunea Română că este o măsură care, din punct de vedere al calităţii, este foarte păguboasă, în sensul că reducerea câştigurilor salariale cu 25% îi va demotiva pe oameni rău de tot şi nu va avea decât un efect groaznic din punctul de vedere a ceea ce se vede pe post, un lucru pe care noi nu ni-l permitem”, a spus Dragoş Bocanaciu.

El a mai spus că sindicatul pe care îl conduce nu o să fie niciodată de acord cu o astfel de „decizie păguboasă”.

„Noi refuzăm să acceptăm aşa ceva, nici nu ne gândim să fim de acord cu aşa ceva (…) Eu sper să se renunţe la această idee pentru că este o idee care nu va face decât să crească starea de tensiune în interiorul TVR. Este o măsură cu care sindicatul nu o să fie niciodată de acord”, a spus Bocanaciu .


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button