Turneul final al Campionatului European de Baschet 3×3 va avea loc în Sectorul 2

de:
13 sept. 2018
0 Afișari
Turneul final al Campionatului European de Baschet 3×3 va avea loc în Sectorul 2

Meciurile din grupe se vor desfăşura vineri, 14 septembrie şi sâmbătă 15 septembrie cu începere de la ora 16.00, iar ziua de duminică, 16 decembrie este rezervată meciurilor eliminatorii care se vor disputa începând cu ora 12.50.

Cu această ocazie va avea loc o premieră și pentru sportul românesc: echipele vor fi prezentate în cadrul unor proiecții 3D, la fel ca în NBA, liga profesionistă nord-americană.

Pe lângă meciurile de baschet disputate între cele mai bune 24 de echipe din Europa (12 la feminin și 12 la masculin) vor avea loc numeroase momente de entertainment. Artiști ai Circului Metropolitan, majoretele de la Dracula’s Girls, precum și celebra trupă italiană de freestyle DaMove Crew, vor evolua în pauzele dintre meciuri.

Pe holurile clădirii Circului, iubitorii baschetului vor avea la dispoziţie o zonă de jocuri pe calculator și console, street food, concursuri cu premii și magazinul fanilor care își așteaptă vizitatorii de toate vârstele pe parcursul celor trei zile de eveniment.

Campionatul European de Baschet 3×3 este organizat de Sport Arena Streetball, Asociaţia Clubul Sportiv Sport Promotion și Federația Română de Baschet cu sprijinul Primăriei Sectorului 2, Ministerului Tineretului și Sportului şi Primăriei Municipiului București.

Intrarea este liberă la meciurile de baschet din cele trei zile.

Festivitatea de premiere va avea loc la Circul Metropolitan, duminică, 16 septembrie, la ora 20.30.

Cookies