ȘTIRI

Mitică Dragomir va juca table la turneul din București. Câştigătorul primeşte 1000 de euro

Turneul începe sâmbătă, 28 septembrie, cu meciurile preliminarii iar, duminică, finaliștii se vor bate pentru Trofeu, dar şi pentru marele premiu în valoare de 1,000 de euro.

Marian Rada, fostul antrenor al Rapidului, si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, vor juca cateva meciuri demonstrative pe durata competitiei, potrivit click.ro.

Competitia se va desfasura in sistem open, iar orice jucator amator se va putea inscrie doar pe baza unei taxe achitate la fata locului.

La eveniment vor participa si castigatorii etapelor de la Brasov, Ploiesti si Craiova. Primii clasati vor avea sansa de a intra intr-un program de pregatire specializata in vederea selectiei in echipa nationala de table a Romaniei.

Inscrierile pentru turneul de table se vor face vineri dupa ora 16.00 (taxa 20 lei) si sambata toata ziua (taxa 25 lei), in limita celor 256 locuri disponibile pe tablou. Se pot rezerva locuri pe tablou si prin e-mail la adresa liviu.achim@gmail.com (nume si serie buletin), urmand ca solicitantii sa achite ulterior taxa de inscriere la fata locului.

MC-ul evenimentului este Cosmin Tudoran de la trupa Ca$a Loco. Fanii prezenti la eveniment vor avea sansa de a castiga vouchere pentru bere, halbe, tricouri si jocuri de mini table din partea sponsorului oficial.

Romania are in palmares patru titluri europene si un titlu mondial la table, cucerit in 1992 de Ion Ressu, nepotul celebrului pictor Camil Ressu.

Toți cei prezenți la turneu vor avea la dispoziţie o mulţime de activități interactive în urma cărora pot câştiga premii constând în bere, dar şi multe alte cadouri surpriză, informează organizatorii. 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button