Turneu de baschet în aer liber organizat în Piaţa Universităţii

de:
22 iul. 2013
0 Afișari
Turneu de baschet în aer liber organizat în Piaţa Universităţii

Cele mai bune patru echipe din România, alături de 12 dintre cele mai bune echipe din Europa Centrală vor lupta pentru un loc în circuitul mondial FIBA 3×3 World Tour şi un premiu de 5.000 de dolari. Spectacolul va fi completat de trupa Da Move Crew din Italia, care reuneşte, într-un show unic, momente de freestyle cu mingea de baschet, slam-dunk-uri, dans şi acrobaţie. 

Accesul spectatorilor la Sport Arena Steetball @ Poiana Urbană este gratuit. Aceştia vor avea parte, pe parcursul celor doua zile de competiţie de nenumărate concursuri cu premii şi surprize din partea organizatorilor. De asemenea, începând cu 24 iulie, în afara programului partidelor, oricine poate juca gratuit baschet pe terenurile amplasate în Piaţa Universităţii.

Campioana mondială, Serbia, va juca la Sport Arena Streetball@Poiana Urbană, toţi cei patru componenţi care anul trecut au cucerit medaliile de aur, confirmând prezenţa pentru turneul din capitală.

După un sezon 2012 în care echipa Sport Arena UPB a încheiat pe locul şase FIBA 3×3 World Tour Final, de la Miami, românii vor încerca şi în acest an să ajungă în elita baschetului mondial 3×3. Doi dintre cel mai bine clasaţi jucători români în ierarhia mondială, Angel Santana şi Cătălin Vlaicu, ambii jucători în Liga Naţională de Baschet şi membrii ai echipei de la Miami, vor evolua şi ei în cadrul Sport Arena Steetball.

Mai multe informaţii despre Sport Arena Steetball găsiţi pe www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball şi www.youtube.com/SportArena.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să  încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative.  

Cookies