Turbat că a pierdut averi la păcănele, a distrus șase aparate dintr-o sală de jocuri din București. „Am pierdut un milion de euro, case, hectare, m-au tâlhărit!”

31 aug. 2022
789 Afișari
Turbat că a pierdut averi la păcănele, a distrus șase aparate dintr-o sală de jocuri din București.
Turbat că a pierdut averi la păcănele, a distrus șase aparate dintr-o sală de jocuri din București. "Am pierdut un milion de euro, case, hectare, m-au tâlhărit!” | Sursă foto: Captură Antena 3

Un bărbat supărat că a pierdut o sumă importantă de bani a distrus mai multe aparate de tip „slot machines” aflate într-o sală de jocuri și pariuri din București. În cauză a fost deschisă o anchetă.

Un bărbat nervos că a pierdut banii la păcănele a distrus șase aparate dintr-o sală de jocuri din București

Bărbatul nervos  ca a pierdut o suma mare de bani la aparate a decis să se răzbune pe acestea și să le distrugă. Întâmplarea a avut loc într-un hotel de luxos de cinci stele din București.

Acesta a fost filmat în timp ce lovea violet mai multe aparate „slot machines” cu un scaun, conform Antena 3. Bărbatul a lovit cele șase aparate până când le-a spart.

Am pierdut un milion de euro la păcănele, case, hectare, m-au tâlhărit! Mi-au nenorocit familia! a declarat bărbatul, extrem de nervos.

Reprezentantul firmei a sesizat polițiștii

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București -Secția 17 au fost sesizați de către reprezentantul firmei ce are ca domeniu de activitate „jocurile de noroc și pariuri”.

Acesta a făcut o plângere penală împotriva bărbatului ce a provocat distrugeri la nivelul a șase aparate de tip „slot machines”.

Agenții de poliție l-au identificat pe cel ce ar fi provocat distrugerile, iar în această cauză au fost începute investigațiile pentru a se stabili circumstanțele în care s-a petrecut întâmplarea.

După cum a informat polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București cercetările sunt efectuate de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Suspectul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Cookies