ȘTIRI

Tunesinnaourheads @ B’ESTFEST Summer Camp

Tunesinnaourheads fuzioneaza cateva stiluri distincte, de la funk la punk, de la raggae si dance hall la rock si heavy metal, drum and bass, jazz si bossanova. Nevoia de a antemiza, ca si melodicitatea exagerata, sunt fructul colaborarii unui textier bombastic si a unui compozitor inventiv, iar aceasta formula, abordata apoi de un grup cu trei chitaristi autisti, un basist groovy, un pianist lenes si un tobosar coleric − care printr-o coincidenta sunt frati − creeaza o vibratie aparte in scena autohtona a rockului alternativ bucurestean.

Line-up Scena Future Heroes:

16:30 — Tunesinnaourheads

17:40 — Zeppelin si Praetor

18:50 — TiPtiL

20:00 — Blue Nipple Boy

Scena Future Heroes este dedicata exclusiv artistilor romani!

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iaba verde, sub conceptul de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrulB’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button