ARHIVA B365

Tun de 3 milioane de euro, dat de 2 teleormăneni la hipermarketurile bucureştene

Miercuri, politiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au început urmarirea penală împotriva celor doi tineri din judeţul Teleorman, care sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală.

Ca asociaţi unici şi administratori a doua societăţi comerciale, care aveau sediul în judeţul Constanţa, cei doi au introdus în ţară şi au comercializat carne, legume şi fructe congelate, provenite din statele membre ale Uniunii Europene. Tinerii au înregistrat marfa în contabilitate cu documente comerciale fictive, pentru a evita plata TVA şi a impozitului pe profit.

În perioada mai-iunie 2011, teleormănenii au virat către hipermarketuri marfă în valoare de peste 3 milioane de euro. Cele mai multe produse introduse în circuitul comercial au fost vândute catre hipermarket -urile din Bucureşti.

Cei doi au fost reţinuţi, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru evaziune fiscală2.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button