Tudy, viceprimarul Capitalei: „Am făcut trei facultăţi şi două mastere. Nu vin din zona mondenă”

de:
07 iul. 2016
0 Afișari
Tudy, viceprimarul Capitalei:

Este o zi foarte importantă pentru mine. Este importantă din două puncte de vedere: în primul rând, ceea ce mă onorează este faptul că am fost propus de ALDE din cei patru consilieri generali pe care îi are pentru a ocupa funcţia de viceprimar. (…)Al doilea motiv pentru care sunt onorat este că majoritatea consilierilor aleşi în funcţie au decis să mă nominalizeze şi să mă voteze împreună cu colegul meu pentru cele două posturi publice de viceprimar. Pe această cale ţin să le mulţumesc. Nu ştiu cine sunt, dar ţin să le mulţumesc. În acelaşi timp, cei care nu m-au votat ţin să îi asigur că voi depune, chiar şi aşa, toate eforturile pentru a lucra împreună, pentru a construi împreună şi pentru a veni cu cele mai bune soluţii şi a le implementa cât mai repede„, a spus Tudor Ionescu, citat de news.ro.

CITEŞTE ŞI Tudy, noul viceprimar al Capitalei, CELEBRU în presa de scandal. A fost amantul Oanei Zăvoranu

Întrebat de ce domenii se va ocupa în calitatea sa de viceprimar al Capitalei, el a explicat că încă e prea devreme ca să ştie acest lucru, dar a subliniat că are o pregătire temeinică.

Este prematur sa discutăm acum despre ce voi face în mod exact. Mă întrebaţi care este pregătirea mea? Eu am trei facultăţi pe care le-am terminat. Două dintre ele, una pe comerţ internaţional, alta pe ştiinţe politice, ambele în Bruxelles. Două mastere, ambele în Bruxelles, unul pe politică comparată şi unul pe studii europene. De aceea, ca să răspund un pic la întrebarea dumneavoastră, opţiunile mele se dirijează mai mult în zona Uniunii Europene şi a relaţiilor internaţionale. Nu trebuie să vă spun că UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil în acest moment, un mare semn de întrebare legat de motivul existenţei sale după referendumul din Marea Britanie şi din acest motiv şi eu, şi colegii mei, dar mai ales eu, îmi voi dedica eforturile pentru a clădi nu numai Capitala, una din cele 28 – încă – de state memebre ale UE, dar şi pentru a clădi UE un pic şi în Bucureşti„, a spus Ionescu.

El a mai subliniat că nu vine din zona mondenă, aşa cum presa transmite, şi că nu vrea să discute despre viaţa sa personală.

Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici. Nu am discutat niciodată şi aici poate că o să lămurim şi acest aspect, la mine lucrurile au fost simple de la început: viaţa mea personală nu o discut şi aici se închide orice. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Încă o dată, munca mea este cea pe care o vedeţi. Aici, şi nu numai aici, o veţi vedea şi pe teren. Ceea ce voi munci eu, veţi vedea în interesul cetăţenilor, 24 din 24. Fiecare este liber să mă perceapă cum îşi doreşte. De 5 ani de zile sunt antreprenor din zona dealerilor, nu aş vrea să intru în mai multe detalii pentru că nu vreau să fac reclamă. Însă acest lucru mi-a permis să iau legătura cu foarte multe persoane„, a mai spus viceprimarul.

Cookies