Tudose despre Ciucu: „Macovist sadea și doar în subsidiar liberal”. Ce a declanșat conflictul

de:
21 aug. 2020
3 Afișari
Tudose despre Ciucu: „Macovist sadea și doar în subsidiar liberal”. Ce a declanșat conflictul

ALEGERI LOCALE 2020. „Seara trecută, la emisiunea lui Silviu Mânăstire, domnul candidat cu fruntea transpirată, nu de la vreo muncă, ci din lipsă de idei, numit Ciprian Ciucu, m-a catalogat ca fiind un „individ care face diversiuni” plus alte aiureli pornite din nimic altceva decât din frustrare și neputință.

Vreau să-i spun lui Ciprian Ciucu că nu are nicio legătură cu liberalismul, săracul de el e speriat de orice competiție directă cu oricine și logic, fiind în primul rând macovist sadea și doar în subsidiar liberal, nu poate câștiga decât dacă va concura de unul singur.

În altă ordine de idei eu și Ciprian Ciucu am avut diverse întâlniri și diverse discuții, din care eu personal nu am rămas cu nicio idee fabuloasă, ba din contră, mi-am dat seama că macovistul nu are nicio putere de decizie și că este doar „un produs”. Mă amuză la culme că știe asta și că o să pună, cu lacrimi în ochi, mâna pe telefon să le sune pe „mami Vio” și pe „buni Moni”.

ALEGERI LOCALE 2020. Mi-a mai plăcut mult cum dl. Mânăstire îl tot întreba pe M10-ist despre munca lui, iar Ciprian Ciucu tot își împacheta în vorbe frumoase butaforia de job. Eu sunt sigur că Ciprian Ciucu n-a bătut un cui în viața lui, pentru el capitalismul însemnând să plimbe 3 trei foi în portbagaj, să facă un curs de-o oră între trei opriri la restaurant și să-l invidieze în secret pe Dan Barna pentru că a făcut mai multi bani cu aceeași rețetă. Plus să se dea cu cremă pe palme. Pentru mine toți acești răsfățați, băiețași sterili de cafenea, nu reprezintă mai nimic și nu sunt soluția niciunei ecuații. Mergeți la muncă, fraților, fiți bărbați!

ALEGERI LOCALE 2020. Închei, candidatule la neant, prin a-ți spune „noapte bună”!
Când te trezești din somn ar trebui să asculți sfatul lui Daneș Mihai: „Vorbește despre tine (și deloc despre alții, sfatul meu) chiar dacă n-ai nimic de spus!”, a scris Călin Tudose pe pagina sa de socializare. 

CITEȘTE ȘI O nouă mișcare politică în Sectorul 6. Călin Tudose a părăsit PMP pentru PER și candidează ca primar

ALEGERI LOCALE 2020. Călin Tudose, actualmente Consilier Local din partea PMP în cadrul Consiliului Local al Sectorului 6, trece cu arme și bagaje la Partidul Ecologist Român (PER), fiindu-i oferităa poziția de președinte interimar al organizației PER din Sectorul 6 și totodată candidatura pentru poziția de primar în cadrul alegerilor locale din septembrie 2020. Detalii, aici. 

În urmă cu doar două zile, Ciprian Ciucu s-a aflat în mijlocul uinui alt scandal politic, fiind numit de fostul USR-ist Mihai Daneș drept „Neofit şchiop al politicii din Sectorul 6”. 

ALEGERI LOCALE 2020. Se ascut cuţitele în lupta pentru Primăria Sectorului 6. Candidatul independent Mihai Daneş (fost USR) oferă pe pagina sa de socializare detalii din întâlnirea pe care a avut-o recent cu candidatul PNL, Ciprian Ciucu, şi explică cum şi-au împărţit partidele de dreapta sfere de influenţă pentru aranjarea jocului politic. „Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine. Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism”, a scris Daneş pe Facebook. Mai multe detalii, aici. 

Cookies