Tudor Chirilă merge cu metroul în București. Actorul reacționează după ce l-a recunoscut un fan: ”De aia e mișto cu metroul”

10 ian. 2023
928 Afișari
Tudor Chirilă merge cu metroul în București. Actorul reacționează după ce l-a recunoscut un fan: ”De aia e mișto cu metroul”
FOTO: Facebook Tudor Chirilă

Tudor Chirilă povestește o întâmplare de la metroul bucureștean, mijloc de transport care îi place, aparent, din două motive: ca transport alternativ, dar și ca modalitate de a-și atrage aprecieri de la fanii săi. Într-un comentariu haios de pe pagina sa de Facebook, care a strâns multe like-uri, Chirilă își arată satisfacția că cineva i-a apreciat prestația de actor în piesa pe care o joacă la Teatrul de comedie, Visul american. Și nu pentru cea din showbiz, de la Vocea României, unde este jurat, lasă Chirilă să se înțeleagă.

”Momentul ăla când te oprește cineva la metrou si zice: v-am văzut in Visul American, ați fost excelent. Pffoaaaa! De aia e mișto cu metroul:)”, scrie acesta pe Facebook.

Actorul conduce o mașină Volvo ”sigură”, după cum avea să povestească în 2021 că autoturismul l-a salvat dintr-un accident produs în Bulgaria când s-a trezit ridicat în aer, însă nu a pățit nimic.

Într-un top de 19 vedete internaționale publicat de ZuTV, cântăreți și actori, au spus că preferă să meargă cu metroul. Unii cred că starurile de la Hollywood sunt fiţoase peste măsură. Ei, uneori coboară cu picioarele pe pământ şi se comportă ca oamenii obişnuiţi. De pildă, renunţă la maşinile luxoase pentru a circula cu metroul. Printre aceștia se află: Ed Sheeran, Bradley Cooper, Keanu Reeves, Emma Watson, Katy Perry, Tom Hanks etc.

Îți mai recomandăm și:

Cookies