Tudor Chirilă îi cere lui Clotilde Armand amenzi mai mari pentru parcări neregulamentare. „Dacă am suna la Poliție de fiecare dată când cineva parchează pe trotuar, am deveni call centeri”

17 nov. 2023
1467 Afișari
Tudor Chirilă îi cere lui Clotilde Armand amenzi mai mari pentru parcări neregulamentare. „Dacă am suna la Poliție de fiecare dată când cineva parchează pe trotuar, am deveni call centeri”
Tudor Chirilă îi cere lui Clotilde Armand amenzi mai mari pentru parcări neregulamentare. „Dacă am suna la Poliție de fiecare dată când cineva parchează pe trotuar, am deveni call centeri”. Sursa foto: Facebook/ Tudor Chirilă/ Clotilde Armand

Artistul Tudor Chirilă o sfătuiește pe Clotilde Armand să mărească cuantumul amenzilor, întrucât șoferii continuă să-și parcheze mașinile pe trotuare. Totodată, a spus că polițiștii locali din Sectorul 1 ar trebui să își facă singuri treaba, fără a primi sesizări din partea cetățenilor.

„Te împiedici de aceleași grămezi de mașini”

Tudor Chirilă, un cunoscut actor și muzician român, a vorbit, în mod public, pe pagina sa de Facebook, despre problema parcărilor neregulamentare pe trotuarele din București. Cântărețul susține că adesea se plimbă prin Sectorul 1 și se „împiedică” de mașinile lăsate pe trotuar.

Joi, 16 noiembrie 2023, bărbatul a surprins o astfel de situație pe Bd. Mihalache, lângă Liceul Nicolae Iorga.

Asta e pe Mihalache. Chiar lângă liceul Nicolae Iorga și o sală de păcănele. Dar dacă te plimbi prin Sectorul 1 și, probabil, și prin alte sectoare din Capitală, vezi același lucru, te împiedici de aceleași grămezi de mașini”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Trotuarul de pe Bd. Mihalache
Trotuarul de pe Bd. Mihalache. Sursa foto: Tudor Chirilă/ Facebook

Tudor Chirilă a spus că, dacă oamenii ar suna de fiecare dată când ar vedea o parcare pe trotuar la Poliție, ar deveni operatori call-center, pentru că ar fi mult prea multe apeluri.

Tocmai de aceea, polițiștii ar trebui să își facă singuri treaba și să ia măsuri când dau peste altfel de situații.

Problema e că dacă ar fi să suni de fiecare dată pentru toate trotuarele blocate, pentru toate locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități ocupate de șmecherii cu “numa’ cinci minute”, ar însemna să devii call center. De aia ar trebui ca Poliția Locală Sector 1 să-și facă treaba fără să mai aștepte sesizările cetățenilor”, a mai precizat artistul.

Nici Clotilde Armand nu a ieșit din această ecuație. Actorul a spus că primarul Sectorului 1 ar trebui să majoreze cuantumul amenzilor. Poate, astfel, șoferii nu vor mai parca neregulamentar.

Poliția Locală Sector 1 a sancționat mai mulți șoferi care au parcat neregulamentar

La postarea lui Tudor Chirila a adăugat comentariu și Asociația Vrem Schimbare, care a spus că Poliția Locală Sector 1 a sancționat, joi dimineață, mai mulți șoferi care au parcat pe trotuarele din intersecția Griviței X Budișteanu.

La doar câteva ore după, alți șoferi au venit și au parcat în același loc, chiar dacă polițiștii tocmai dăduseră amenzi înainte.

Azi, la 10 dimineata au fost sanctionati mai multi soferi care au parcat cu incalcarea legislatiei rutiere in intersectia Grivitei x Budisteanu. Dupa 2 ore sunt alte masini care ocupa trotuarele abuziv si ilegal. Multumim ca sustineti „Trotuare Libere” si o capitala europeana sigura pentru cei mai vulnerabili participanti la trafic, pietonii”, a transmis Asociația Vrem Schimbare.

Te-ar putea interesa și:

Cookies