BAZAR

Tudor Chirilă are din nou probleme cu vocea. Concertul din Vama Veche a fost amânat

Interpretul Tudor Chirilă a publicat un comunicat pe pagina sa de pe platforma de socializare Facebook în care spune că „problemele sale cu vocea” care a determinat formaţia să amâne concertul de la Braşov din 19 iulie „au revenit mai puternic după alte trei concerte”, astfel că în momentul de faţă medicii i-au interzis să cânte, „pentru a nu agrava situaţia”, şi i-au recomandat „repaos vocal total”, potrivit realitatea.net.

„Nu este prima dată în cariera mea când mă confrunt cu un asemenea diagnostic şi ştiu la ce riscuri mă expun dacă nu tratez această problemă cu maximă seriozitate. Mă bucur că am sprijinul necondiţionat al colegilor mei şi al echipei noastre de management. I-aş ruga pe cârcotaşi să mă creadă pe cuvânt şi să nu pună absenţa noastră de mâine seară pe seama unor neînţelegeri cu organizatorii Folk You. Nu neg că au existat, am vorbit despre ele şi aici, dar fuseseră deja surmontate şi, dacă această problemă medicală nu ar fi intervenit, am fi fost prezenţi cu drag în Vamă”, a scris Tudor Chirilă pe pagina de Facebook.

De asemenea, cântăreţul a precizat că a „încercat recuperarea, dar medicii au rămas categorici”.

„Aş vrea să adaug că este extrem de dureros să nu-mi pot face meseria, este dureros să fiu redus la tăcere şi îmi pare rău pentru publicul care nu va avea parte de un show pe care îl aştepta. Sper să ne revedem curând, vă doresc un weekend plăcut, aveţi grijă de voi. Folk You este un festival frumos, de care vă doresc să vă bucuraţi, de data asta fără noi. Le urăm succes tuturor artiştilor din cele trei seri de festival”, a mai scris Tudor Chirilă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button