Tu preferi jocurile de noroc online sau tradiționale?

de:
17 sept. 2019
5 Afișari
Tu preferi jocurile de noroc online sau tradiționale?

Principalul motiv ar fi că în România nu există multe cazinouri autentice și de prestigiu, iar puținele care există nu sunt accesibile oricui. Un alt motiv, demn de luat în considerare, ar fi că, spre deosebire de cazinourile fizice, site-urile de jocuri de noroc își fidelizează clienții și le oferă mereu oferte și promoții atractive, care le cresc considerabil șansele de a trage cât mai multe beneficii de pe urma sumelor de bani depuse. 

Să luăm de exemplu NetBet Casino. Are cea mai amplă ofertă de jocuri cazino din România. Pe site-ul lor poți găsi peste 1400 de jocuri slot, jocuri videopoker, jocuri de blackjack, cu zaruri, jocuri cu dealeri live, pariuri pe loterii, o platformă dedicată de poker și una de jocuri în stil Las Vegas, pariuri sportive și cam orice alt joc de noroc îți poți imagina. 

Toate jocurile lor provin de la cei mai buni furnizori de jocuri de noroc din lume, iar asta înseamnă că, vei găsi toate jocurile pe care le poți găsi și într-un cazino terestru, plus multe altele. În plus, online, se poate juca în orice moment din zi și din noapte, de oriunde, de pe computer sau de pe mobil, atât în modalitatea demo cât și pe bani reali. Să nu mai vorbim de faptul că NetBet este cunoscut ca a fi și cel mai generos cazino din România, când vine vorba de promoții și oferte pentru jucători. Tot la ei poți beneficia de un sistem de recompensare a loialității jucătorilor, denumit Clubul Jucătorilor, în care acumulezi puncte pe măsură ce te joci, pe care le poți cheltui apoi pe bonusuri și recompense cash. Și, un ultim beneficiu, dar nu cel din urmă, au unicul jackpot global din România care poate fi câștigat în orice moment, la orice joc slot din acest cazino. Cu asemenea avantaje, e de înțeles de ce tot mai mulți jucători de noroc abandonează sălile de joc, pentru a juca online.

Cât despre pariurile sportive, ai idee de ce tot mai mulți bucureșteni preferă să parieze online? Este foarte simplu, casele de pariuri online oferă cote mai competitive, opțiuni de pariere inedite, toate la un click distanță, accesibile în orice moment și de oriunde.Iar, odată cu reglementarea pieței jocurilor de noroc și acordarea de licențe, jocul de noroconline a devenit mai sigur ca niciodată.

Cine nu și-ar dori să aibă controlul propriului pariu? La NetBet Sport ai posibilitatea să faci cash out sau cash out parțial in orice moment. În plus poți să îți editezi pariurile, să adaugi sau să modifici selecții, găsești cele mai multe cote la pariurile live, mii de transmisiuni de meciuri in direct, opțiuni de pariere pe care nu le vei găsi pe nici un alt site și o aplicație dedicată pentru a paria în siguranță de pe telefonul mobil.

Sunt multe argumentele care privilegiază gamblingul online, iar migrația jucătorilor din mediul tradițional în cel digital este un trend care se poate observa în toată lumea. Evident că vor exista întotdeauna jucători de noroc care vor prefera cazinourile terestre și casele de pariuri stradale, dar aceasta este doar o preferință personală.

Imagine de kalhh de la Pixabay

Cookies