Tsotsi @ Cinematique filme de Vamă

de:
11 aug. 2011
0 Afișari
Tsotsi @ Cinematique filme de Vamă

Actiunea filmului are loc în vastul cartier din Johannesburg, Soweto, unde supravietuirea este obiectivul principal. Tsotsi urmareste sase zile din viata unui tânar si nemilos sef de banda care ajunge sa îngrijeasca un bebelus rapit în mod accidental în timpul furtului unei masini.

Tsotsi este un portret îndraznet si tulburator al unui tânar furios care traieste într-o stare de depravare urbana. Lumea sa vibreaza de energia pura a muzicii Kwaito – ritmul modern al ghetoului care reflecta framântarile lui interioare.

Filmul este un thriller psihologic în care protagonistul este constrâns sa se confrunte cu propria sa natura brutala si sa faca fata consecintelor actiunilor sale. Filmul dezvaluie o perspectiva umana atât a victimelor infractiunilor violente cât si a celor care le comit si este, în ultima instanta, o poveste a sperantei si triumfului dragostei în pofida furiei.

„Tsotsi” inseamna „bataus” sau „gangster” în limbajul de strada al cartierelor si ghetourilor din Africa de Sud. „Kwaito” este raspunsul Africii de Sud la Hip Hop-ul american.

Cookies