Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în Parcul IOR din București. Un paznic a sunat la 112

14 apr. 2024
3111 afișări
Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în Parcul IOR din București. Un paznic a sunat la 112
Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în Parcul IOR din București. Un paznic a sunat la 112. Foto simbol: Inquam Photos/ George Călin

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Polițiștii au fost sesizați, duminică, printr-un apel la 112 de către un paznic al parcului.

Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort, în această dimineață, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Sectorul 3 al Capitalei.

Cel care a făcut descoperirea macabră și a sunat la 112 a fost un paznic al parcului. Polițiștii de la Secția 12 s-au deplasat la fața locului, alături de un echipaj de prim-ajutor.

Medicii l-au resuscitat minute bune, dar eforturile le-au fost în zadar. Nu au mai putut decât să constate decesul.

În această dimineață, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un parc din sectorul 3 a fost descoperit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, ulterior cazul fiind preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei, remis ziarului Libertatea.

Potrivit surselor A3 CNN, bărbatul ar fi fost găsit spânzurat de un copac. Polițiștii ar fi găsit și mesaje în care victima dădea de înțeles că își ia adio.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru efectuarea necropsiei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies